Grafisch ontwerp en webdesign | fris, positief en no-nonsense! 06-37201552 info@studiozomereik.nl

Studio Zomereik vernoemt naar een boom?! Waarom is dat dan?

“De Zomereik is een eik die lang meegaat. Als het mee zit kan hij 1500 jaar oud worden. Er zijn namelijk wortelstelsels gevonden met een dergelijke leeftijd. Deze eik is weerbarstig en houdt het uit onder de meest uiteenlopende omstandigheden. Het is een sterke boom met een enorme dikke stam en grote diepgravende wortels”.

Dit las ik ooit eens op een website over de Zomereik. Het is de naam van de straat waar ik zo’n vijftien jaar geleden kwam wonen in Ypenburg Den Haag. Op het moment dat ik een bedrijfsnaam zocht, moest ik hier weer aan denken. Die boom past namelijk bij mij. En het woord ‘ Zomer’ ook. Waarom?

Oplossingen

Ik hou van stevigheid en stabiliteit en het overleven in verschillende omstandigheden. Ik ben dus altijd zoeken naar oplossingen om weer verder te kunnen. Daarnaast hou ik van inhoud en diepgang. Als je bij mij komt dan wil ik graag vanalles weten en achter een ontwerp van mij schuilt altijd een idee.  Ik doe niets zomaar, soms lijken dingen toeval, maar dan heeft het toch echt betekenis.

Veranderingen

De natuur verandert per seizoen, ik hou zelf ook enorm van verandering. Ik sta open voor nieuwe ideeën en technieken en zal deze toepassen waar nodig. Maar ik waai niet met alle winden mee, daarvoor ben ik net als de boom te standvastig. Ik weet waarom ik iets doe.

Zomer

Nu lijkt het misschien alsof ik zwaar op de hand ben, met al die inhoud en het ‘zo goed weten wat ik doe’ . Dat is nu het mooie, dat is niet zo. Ik ben licht en luchtig in de omgang, zie het positieve van dingen in. Kan vrij makkelijk relativeren en mogelijkheden onderzoek ik graag. Ik laat me inspireren door vanalles om mij heen. Dat is voor mij net als de zomer, waarin je dagen hebt waarin je zonder je jas naar buiten gaat, het leven heel licht voelt en je het gevoel hebt dat je alles aan kan. Een goed tegenwicht dus, tegen die standvastige boom. 

Wil je meer over mij weten, lees dan hier verder.

Alice van den Dool | studio Zomereik, grafisch ontwerp en webdesign

Studio Zomereik vernoemt naar een boom. 

De grafische en website ontwerpen, krachtig, mooi en altijd persoonlijk.