Studio Zomereik vernoemt naar een boom?!

Waarom Zomereik en wat zegt dat over de studio?

“De Zomereik is een eik die lang meegaat. Als het mee zit kan hij 1500 jaar oud worden. Er zijn namelijk wortelstelsels gevonden met een dergelijke leeftijd. Deze eik is weerbarstig en houdt het uit onder de meest uiteenlopende omstandigheden. Het is een sterke boom met een enorme dikke stam en grote diepgravende wortels”.

Toen dat ik dat allemaal las op een natuurwebsite, dacht ik: ‘Ja zo wil ik mijn bedrijf noemen’. En de positieve bijklank van het woord ‘Zomer’ speelde ook mee. 

Ik hou van stevigheid en stabiliteit en het overleven in verschillende omstandigheden. Ik ben dus altijd zoeken naar oplossingen om weer verder te kunnen. Daarnaast hou ik van inhoud en diepgang. Als je bij mij komt dan wil ik graag vanalles weten en bij een ontwerp van mij zit er altijd een idee achter. Ik doe eigenlijk niets zomaar, soms lijken dingen toeval, maar dan heeft het toch echt betekenis.

Verandering

De natuur verandert per seizoen, ik hou zelf ook enorm van verandering. Ik sta open voor nieuwe ideeën en technieken en zal deze toepassen waar nodig. Maar ik waai niet met alle winden mee, daarvoor ben ik net als de boom te standvastig.

Dus naast het feit dat mijn studio zich ook nog eens aan de Zomereik in den Haag, Ypenburg bevindt, past ook het karakter van de Zomereik heel goed bij mij.

Vandaar!

Fris, Positief en No-nonsense

Je vraag je misschien af waarom je voor studio Zomereik zou moeten kiezen voor jouw communicatie materiaal, website of andere grafische opdrachten.

Het antwoord is eigenlijk eenvoudig. Studio Zomereik staat voor frisse ontwerpen en ideeën, zij is positief en vooral ook gewoon nuchter bij het realiseren van opdrachten en heeft altijd jouw eindklant in gedachten. Want daar doe jij het voor.