Eindelijk je website online met de expertise van Studio Zomereik

voor zzp’ers en kleine mkb bedrijven die graag online zichtbaar willen zijn

 

Studio Zomereik is een webbouwer die zorgt ervoor dat jouw website wél online komt. Met een duidelijke aanpak worden jouw wensen vertaald naar een goed ontwerp in woord en beeld. En uiteindelijk naar een website die werkt. 

De studio is gespecialiseerd in:

  • website ontwerp en realisatie 
  • grafisch ontwerp

ZZP’ers en kleine MKB bedrijven werken graag samen met Studio Zomereik vanwege de krachtige ontwerpen, no non-sense houding en deskundig advies. “Studio Zomereik is een echte aanrader,” zei een klant laatst!

Website ontwerp

Je wilt een website laten maken, maar hoe pak je dat aan? Een goed website ontwerp begint bij jou. Wat is jouw visie? Wie wil jij bereiken? Heb je antwoord op deze vragen, dan kan Studio Zomereik deze antwoorden vertalen in een website die jouw klanten aanspreekt en die converteert. De website wordt gemaakt in WordPress, een goed en betrouwbaar content management systeem (CMS). Uiteindelijk beheer je hem zelf. De website is goed leesbaar op verschillende schermen (responsief). Dus op alle devices toont jouw website professioneel.

Indien gewenst kan er een zoekwoorden onderzoek plaatsvinden op basis waarvan we de website bouwen. De website wordt altijd SEO vriendelijk gemaakt. Alle marketing kennis en technieken zijn in huis om jouw doelgroep aan te spreken. 

Blije klant die  het leuk om samen te sparren!

website ontwerp & realisatie

Leontien van der Plas – levensecht.nl

“Alice van Studio Zomereik heeft mijn nieuwe website ontworpen (www.levensecht.nl).
Naast dat ik heel blij ben met het eindresultaat was het ook erg prettig om met haar samen te werken.
Ze is creatief, een fijne sparringpartner en zet door om goede oplossingen te vinden.
Als ik opnieuw een website zou laten maken, dan zou ik weer voor haar kiezen!

Kies voor studio Zomereik voor jouw nieuwe website!

Op maat gemaakte website

Hedendaags design

SEO vriendelijk

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Al bijna 10 jaar ervaring sparringspartner van diverse klanten

Grafisch ontwerp

Super leuk een eigen dienst of product. Maar hoe krijg je nu klanten? Zichtbaar zijn is niet altijd even makkelijk. Een advertentie, een poster, flyer, het schiet er vaak bij in en ook Canva geeft vaak niet het gewenste resultaat. De stap naar een grafisch ontwerper is dan een logische. Studio Zomereik voelt goed aan wat je wilt, denkt commercieel en is origineel. Want als jouw drukwerk lijkt op dat van de buren, wordt je niet gezien.

Denk bij grafisch ontwerp ook aan die handige roll-up banners, spandoeken, mockups van (e)-boeken, een cover van een jaarverslag, proefschrift, verpakking, stickers, kleding. Ook dat is allemaal mogelijk. Laat maar weten. 

zoekoptiemalisatie seo

*Fijne korting voor starters en re-branding

Je staat nét ingeschreven bij de Kamer van Koophandel of je gaat dat over niet al te lange tijd doen. Er komt daarna veel op je af.

Het eerste wat je nodig hebt, is een eigen ‘gezicht’. Een beeld waaraan jouw klanten jou zullen herkennen. Alleen hoe doe je dat?

Het begint met een goed beeldmerk, een logo, daaruit vloeit een huisstijl voort, je gaat vaste kleuren en vormen gebruiken en uiteindelijk komt dit terug op jouw website en promotie uitingen.

Het moet allemaal bij elkaar passen en op elkaar aansluiten. Het is het verhaal van jouw bedrijf in kleur en vorm. Het scheelt tijd als je alles in één keer laat doen. Deze tijdwinst vertaalt zich in een leuke korting van 200 euro ex btw voor starters als je een logo met huisstijl combineert met een website.  Dat is mooi meegenomen want in het begin moet je al veel investeren. 

Review 

afgenomen dienst: ontwerp brochure & banner

Vera ter Beesd – eigenaar Verita’s Visit

“Alice is ontzettend enthousiast en zit vol creatieve ideeën. Ik vroeg haar of ze me kon helpen met het maken van een brochure en een banner om de fietstours en evenementen in de tulpenvelden, Westland, Gouda kaasboerderijen van Verita’s Visit op een kleurrijke manier te presenteren. Het resultaat is werkelijk fantastisch. Alice denkt goed mee, werkt snel en ziet precies welke kleuren en welke stijl bij je bedrijf passen. Ik kijk nu al uit naar onze volgende samenwerking! “

Review 

afgenomen dienst: website ontwerp & realisatie en starterspaket

Yvonne Sanli nabestaandenzorg-delft.nl en budgetcoach-delft.nl

Alice heeft mijn huisstijl ontworpen, twee websites en een flyer. Ik vind het heel fijn om met Alice samen te werken. Ze blijft dicht bij wie ik ben en waar ik voor sta. Ze neemt mijn feedback serieus en samen komen we tot een mooi eindresultaat. Bedankt voor de fijne samenwerking. Ik ben erg blij met de website en alles wat je voor mij hebt ontworpen.

Review

 afgenomen dienst: starterspaket: logo, huisstijl en website

Pascale van der Wiel pascalevanderwiel.nl

“Alice is sprankelend en enthousiast en zit vol goeie ideeën! Ik vond het heel prettig met haar samen te werken; ze denkt steeds met je mee en geeft goede adviezen terwijl ze tegelijk steeds afstemt op je eigen wensen. Ze heeft mijn website ontworpen en het resultaat is prachtig! Ook voor wijzigingen en aanvullingen achteraf is zij steeds goed bereikbaar en heel behulpzaam. Studio Zomereik is een echte aanrader!”

Snel naar

Websites

Grafisch ontwerp

Klantervaringen

Privacy verklaring

Studio Zomereik houdt zich aan de algemene voorwaarden van de BNO (Bond voor Nederlandse Ontwerpers)

Contact gegevens

06 - 3720 1552

info@studiozomereik.nl

Margrijhof 36
2632 DE Nootdorp

Kvk: 64029395
Btw: NL002112356B93
Bank:NL37 KNAB 0255 2457 18

Over studio Zomereik

Studio Zomereik werkt vanuit de regio Den Haag en is een kei in het maken van krachtige websites en ontwerpen.

De websites vallen op omdat elk ontwerp uniek is en op maat gemaakt wordt. 

Websites van studio Zomereik zijn geloofwaardig en worden ze onthouden en dit versterkt jouw zichtbaarheid en vergroot jouw omzet. 

Precies wat jij nodig hebt.