Wie ontwerp’t?

De ontwerper van studio Zomereik is Alice van den Dool. Aangenaam! 

“Ik geef al jaren vorm, alleen koos ik ervoor om daar niet direct mijn beroep van te maken. Ik had namelijk nog meer interesses. Zo werkte ik aanvankelijk in het middelbaar onderwijs. Eerst als docent en later als afdelingsmanager binnen een grote scholengemeenschap.

In 2015 besloot ik om mijn werk te maken van mijn creatieve inzicht, beeldend vermogen, oog voor detail en communicatief & commercieel inzicht. Daarom volgde ik een ontwerp opleiding en sindsdien ben ik de grafisch ontwerper van studio Zomereik. 

Ik werk zelfstandig in mijn eigen studio. Van vage ideeën of plannen maak ik graag een concreet eindproduct. Ik kan goed luisteren en woorden omzetten in beeld. Hierdoor kan ik, samen met jou, tot het beste resultaat komen. Ook aan het proces beleef ik altijd veel plezier. Ik ga graag met jou de uitdaging aan om er iets moois van te maken. 

Mijn studio bevindt zich in Den Haag aan de rand van Delft, de opdrachtgevers komen echter uit heel Nederland”.

 

Waar je mij wellicht nog meer van kent?

– redacteur bij Delfts stadsmagazine Blauww

– de blog over Delft exploringdelft.com

-eigenaar van www.myhomeindelft.com

Eigenschappen: creatief / ondernemend / communicatief / positief  / frisse blik

Lees ook mijn Tips & Tricks, ze mogen dan wel over ontwerpen en aanverwante zaken gaan, maar hierdoor leer je jij ook iets beter kennen. 

 

 

Wil je weten waarom ik hier bij de kapper zit? Kijk dan hier

 

Creatief .

Ondernemend .

Communicatief .

Positief

Frisse blik .

Laten we contact maken!

Leuk! Bellen werkt het snelst.

Mailen, what’s appen kan natuurlijk ook!
06-3720 1552
alice@studiozomereik.nl
Ben je verder nog nieuwsgierig? Volg mij via social media: