Grafisch ontwerp en webdesign | fris, positief en no-nonsense! 06-37201552 info@studiozomereik.nl

Wie ontwerp’t?

De ontwerper van studio Zomereik is Alice van den Dool. Aangenaam!

“Ik geef al jaren vorm, alleen koos ik ervoor om daar niet direct mijn beroep van te maken. Als afgestudeerde kunst-en cultuurwetenschapper had ik nog meer interesses. Zo werkte ik aanvankelijk in het middelbaar onderwijs. Eerst als docent en later als afdelingsmanager binnen een grote scholengemeenschap. Kunst was voor mij meer een hobby.

ontwerper

In 2015 besloot ik om mijn werk te maken van mijn creatieve inzicht, en beeldend vermogen. Daarom volgde ik een ontwerp opleiding en sindsdien ben ik de grafisch ontwerper van studio Zomereik.

Ik werk zelfstandig in mijn eigen studio. Van vage ideeën of plannen maak ik graag een concreet eindproduct. Ik ben resultaatgericht. Ik kan goed luisteren en woorden omzetten in beeld. Hierdoor kan ik, samen met jou, tot het beste eindproduct komen. Ook aan het proces beleef ik altijd veel plezier. Ik zet ook mijn intuitieve vermogen in om met jouw tot een goed en passend resultaat te komen. Ik ga graag met jou de uitdaging aan!

Mijn studio bevindt zich in Den Haag – Ypenburg aan de rand van Delft, de opdrachtgevers komen echter uit heel Nederland”.

Wil je weten hoe men het vindt om met mij te werken? Lees dan de klantervaringen.

alice van den dool

 

Creatief . Ondernemend .

Communicatief . Positief

Frisse blik . Intuïtief

 

Waar je mij wellicht nog meer van kent?

– redacteur bij Delfts stadsmagazine Blauww

– de blog over Delft exploringdelft.com (2014-2019)

– eigenaar van www.myhomeindelft.com

Studio Zomereik, grafisch ontwerp en webdesign is ook te vinden op www.grafischontwerp-info.nl.

Eigenschappen: creatief / ondernemend / communicatief / positief  / frisse blik / intuïtief

Snel naar

Grafisch ontwerp
Websites
Direct Zichtbaar / Aanbieding
Klantervaringen

 

Studio Zomereik houdt zich aan de algemene voorwaarden van de BNO (Bond voor Nederlandse Ontwerpers)

Contact gegevens

06 – 3720 1552

info@studiozomereik.nl

Zomereik 22
2498 BP Den Haag – Ypenburg

Kvk: 64029395
Btw: NL002112356B93
Bank:NL37 KNAB 0255 2457 18

Over studio Zomereik

Studio Zomereik in Den Haag is een kei in het maken van krachtige ontwerpen.

Ontwerpen die opvallen, communiceren en jouw klanten raken.

Daardoor worden ze onthouden en dit versterkt jouw zichtbaarheid offline maar ook online.

Precies wat jij nodig hebt.