Wie ontwerp’t?

De ontwerper van studio Zomereik ben ik,  Alice van den Dool. Aangenaam! 

“Ik geef al jaren vorm, alleen koos ik ervoor om daar niet direct mijn beroep van te maken. Als afgestudeerde kunst-en cultuurwetenschapper had ik nog meer interesses. Zo werkte ik aanvankelijk in het middelbaar onderwijs. Eerst als docent en later als afdelingsmanager binnen een grote scholengemeenschap. Kunst was voor mij meer een hobby.

ontwerper

In 2015 besloot ik om mijn werk te maken van mijn creatieve inzicht, en beeldend vermogen. Daarom volgde ik een ontwerp opleiding en sindsdien ben ik de grafisch ontwerper van studio Zomereik. 

Ik werk zelfstandig in mijn eigen studio. Van vage ideeën of plannen maak ik graag een concreet eindproduct. Ik ben resultaatgericht. Ik kan goed luisteren en woorden omzetten in beeld. Hierdoor kan ik, samen met jou, tot het beste eindproduct komen. Ook aan het proces beleef ik altijd veel plezier. Ik ga graag met jou de uitdaging aan om er iets moois van te maken. 

Mijn studio bevindt zich in Den Haag Ypenburg aan de rand van Delft, de opdrachtgevers komen echter uit heel Nederland”.

 Wil je weten hoe men het vindt om met mij te werken? Lees dan de klantervaringen.

 

Waar je mij wellicht nog meer van kent?

– redacteur bij Delfts stadsmagazine Blauww

– de blog over Delft exploringdelft.com

– eigenaar van www.myhomeindelft.com

Studio Zomereik, grafisch ontwerp en webdesign is ook te vinden op www.grafischontwerp-info.nl.

Eigenschappen: creatief / ondernemend / communicatief / positief  / frisse blik

Lees ook mijn Tips & Tricks, ze mogen dan wel over ontwerpen en aanverwante zaken gaan, maar hierdoor leer je mij ook iets beter kennen.  

Wil je weten waarom ik hier bij de kapper zit? Kijk dan hier

Wil je weten waarom ik hier bij de kapper zit? Kijk dan hier

 

Creatief .

Ondernemend .

Communicatief .

Positief

Frisse blik .

Laten we contact maken!

Leuk! Bellen werkt het snelst.

Mailen, what’s appen kan natuurlijk ook!
06-3720 1552
alice@studiozomereik.nl
Ben je verder nog nieuwsgierig? Volg mij via social media: