De website is onder constructie, het grafische, website werk en de fotografie gaan gewoon door! 06-37201552 info@studiozomereik.nl

Werkwijze

Misschien vind je het handig als je weet hoe het werkt? Ik leg het je uit.

Websites

 Als je een website wilt, betrek ik jou zoveel mogelijk in het proces. Jij geeft aan wat jouw idee is, ik luister en kijk goed. Als alle praktische zaken geregeld zijn en ik kan aan de slag dan maak ik een eerste opzet voor de look en feel van het geheel. Ik laat jou snel inloggen en dan bespreken we wat er staat. Daarop geef jij feedback. Dat bespreken kan offline maar via Zoom werkt het ook perfect. Ik kan je indien nodig ter plekke laten zien wat de effecten van wijzigingen zijn. Daarna ga ik zelf weer aan de slag en kan jij tussentijds gewoon meekijken want je kan gewoon in loggen. Als ik tegen zaken aanloop neem ik contact op en halverwege nemen we de site nog een keer door voor de puntjes op de i. Daarna komt er nog een moment waarop ik je leer hoe je zelf wijzigingen kan aanbrengen in de website.

Heb je meer (detail)vragen, kijk dan even in de faq.

Grafisch ontwerp

 Wil je mij iets laten ontwerpen, dan valt en staat alles met een goede briefing.
Heb je een duidelijk beeld van wat je wilt dan bespreek je dat. Zo niet, geen probleem dan luister ik naar wat jouw wensen zijn en op basis daarvan kom ik met een voorstel voor een ontwerp. Voor een logo maak ik maximaal 3 ontwerpen. Daarna hebben we een afspraak en op basis daarvan werk ik verder. Overleg kan makkelijk via Zoom, ik kan dan direct laten zien wat de gevolgen zijn van veranderingen. Wel zo makkelijk!

Snel naar

Grafisch ontwerp
Websites
Korting voor starters
Klantervaringen

Privacy verklaring

Studio Zomereik houdt zich aan de algemene voorwaarden van de BNO (Bond voor Nederlandse Ontwerpers)

Contact gegevens

06 – 3720 1552

info@studiozomereik.nl

Zomereik 22
2498 BP Den Haag Ypenburg

Kvk: 64029395
Btw: NL002112356B93
Bank:NL37 KNAB 0255 2457 18

Over studio Zomereik

Studio Zomereik in Den Haag is een kei in het maken van krachtige ontwerpen.

Ontwerpen die opvallen, communiceren en jouw klanten raken.

Daardoor worden ze onthouden en dit versterkt jouw zichtbaarheid offline maar ook online.

Precies wat jij nodig hebt.