Klant ervaringen

Studio Zomereik heeft in de loop van de jaren al veel klanten mogen voorzien van mooi en onderscheidend drukwerk, sterke logo’s, huisstijlen en effectieve websites. Lees hieronder de recensies van een aantal klanten.

Tevreden klanten, daar doe ik het voor! 

Website
Via via vind je de leukste mensen, zoals Alice van Studio Zomereik. Ik wilde voor Het Bloembalkon graag een overzichtelijke website, heb haar gebeld, we mixten en matchten onze ideeën en al vanaf vandaag kan iedereen hetbloembalkon.nl bezoeken. Dat klinkt smooth en zo verliep de samenwerking ook. Alice is slim, snel, duidelijk over de vele technische mogelijkheden van een site zonder met moeilijke termen te schermen en legt je (via Zoom) duidelijk uit hoe je zelf tekstaanpassingen kunt doen of foto’s kunt vervangen – en gaat het toch mis, dan helpt ze je uit de brand. O, en Alice is ook heel transparant over de kosten, die staan gewoon op haar eigen website: studiozomereik.nl

Suzanne de Boer

Tekstschrijver / Redacteur, het bloembalkon.nl

 Website
“Alice van Studio Zomereik heeft mijn website onderhanden genomen. De website is overzichtelijk en mooi en de persoonlijkheid van mijn galerie en werk klinken er bovendien in door. Chapeau.

Rene Jacobs

Eigenaar, kunstenaar

 Brochure en promotie kaarten
“Alice is ontzettend enthousiast en zit vol creatieve ideeën. Ik vroeg haar of ze me kon helpen met het maken van een brochure en een banner om de fietstours en evenementen in de tulpenvelden, Westland, Gouda kaasboerderijen van Verita’s Visit op een kleurrijke manier te presenteren. Het resultaat is werkelijk fantastisch. Alice denkt goed mee, werkt snel en ziet precies welke kleuren en welke stijl bij je bedrijf passen. Ik kijk nu al uit naar onze volgende samenwerking! “

Vera ter Beesd

Tour begeleider en copy writer, Verita's Visit

Flyer ontwerp
“Studio Zomereik heeft goed alle elementen verwerkt, en heel mooi in eenvoud zodat alles goed duidelijk naar voren komt zonder ruis, en dan in een heel mooie stijl. Heel erg tevreden!”

Puur Gooisch

maaltijden service

Logo ontwerp
“studio Zomereik heeft met beperkte info een logo ontworpen welke laat zien
waar je voor staat, maar tegelijk op geen enkele andere manier kan worden geïnterpreteerd!
Precies wat ik zocht!”

Pim Koper

eigenaar massage praktijk

Twee websites
Alice is een heel pragmatisch mens met veel warmte en inlevingsvermogen. Ze durft me advies te geven en geeft richting in wat ik grafisch wil neerzetten. Soms weet ik nog niet wat ik met mijn promotie en website wil en kan ik mijn gedachten feilloos tegen Alice aanhouden en geeft ze aan wat er kan. Alice is nuchter en levert gedetailleerd werk op wat me door de jaren heen ook groei heeft opgeleverd in hoe ik zelf naar beeld kijk terwijl ik een ander vakgebied heb. Ik raad haar aan iedereen aan die eigen ideeën omgezet wil hebben in concrete, creatieve beelden.

Bob Offereins

Trainer / Coach bij Bob Offereins.nl

Website
“Alice heeft de vormgeving van mijn website heeft verzorgd. Ze is een fijne gesprekspartner en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van websites bouwen. Ze heeft goede ideeën om een website aantrekkelijk te maken voor de lezer. Ik ben erg blij met het resultaat! “

Helen Jong

Coach en trainer, EQuivalent Coaching en Advies

Website
“Alice heeft mijn nieuwe website ontworpen (www.levensecht.nl). Naast dat ik heel blij ben met het eindresultaat was het ook erg prettig om met haar samen te werken. Ze is creatief, een fijne sparringpartner en zet door om goede oplossingen te vinden. Als ik opnieuw een website zou laten maken, dan zou ik weer voor haar kiezen!

Leontien van der Plas

Tekstschrijver / Systemisch coach, Levensecht

Websites, logo, huisstijl, flyer
“Alice heeft mijn huisstijl ontworpen, twee websites en een flyer. Ik vind het heel fijn om met Alice samen te werken. Ze blijft dicht bij wie ik ben en waar ik voor sta. Ze neemt mijn feedback serieus en samen komen we tot een mooi eindresultaat. Bedankt voor de fijne samenwerking. Ik ben erg blij met de website en alles wat je voor mij hebt ontworpen.”

Yvonne Sanli

Budgetcoach Delft | Nabestaandenzorg Delft

Logo, huisstijl en website
“Alice is een kei in afstemmen op haar klant. Daardoor maakt zij ontwerpen en websites die naadloos aansluiten bij jou en je bedrijf. En tegelijkertijd zijn al haar ontwerpen onmiskenbaar ‘Alice’, wat garant staat voor écht mooie vormgeving. Absolute aanrader!”

Karen Rensma

Trainer / Coach, Hardhout & Porselein

Logo, website en huisstijl

“Alice is sprankelend en enthousiast en zit vol goeie ideeën! Ik vond het heel prettig met haar samen te werken; ze denkt steeds met je mee en geeft goede adviezen terwijl ze tegelijk steeds afstemt op je eigen wensen. Ze heeft mijn website ontworpen en het resultaat is prachtig! Ook voor wijzigingen en aanvullingen achteraf is zij steeds goed bereikbaar en heel behulpzaam. Studio Zomereik is een echte aanrader!”

Pascale van der Wiel

Pascalevanderwiel.nl

Twee websites
“As an painter it was a joy to work with Alice to make my new website; she is a graphic designer and has a fantastic feeling for forms and colors!

Furthermore she is a writer and that made my life easy since she took the important parts out of my text for my website.

On top of that she is an enthousiastic and very likable person!

To have worked with her has been a delight and I have the most beautiful website ever; www.vedic-art.nl

Anja Atulya

Artist , Vedic Art

Ontwerp header
“Mooi ontwerp, goed kunnen overleggen om de puntjes op de i te zetten”

M. de Beer

Jeugdplein Amstelland

Snel naar

Websites

Grafisch ontwerp

Klantervaringen

Privacy verklaring

Studio Zomereik houdt zich aan de algemene voorwaarden van de BNO (Bond voor Nederlandse Ontwerpers)

Contact gegevens

06 - 3720 1552

info@studiozomereik.nl

Margrijhof 36
2632 DE Nootdorp

Kvk: 64029395
Btw: NL002112356B93
Bank:NL37 KNAB 0255 2457 18

Over studio Zomereik

Studio Zomereik werkt vanuit de regio Den Haag en is een kei in het maken van krachtige websites en ontwerpen.

De websites vallen op omdat elk ontwerp uniek is en op maat gemaakt wordt. 

Websites van studio Zomereik zijn geloofwaardig en worden ze onthouden en dit versterkt jouw zichtbaarheid en vergroot jouw omzet. 

Precies wat jij nodig hebt.