Wat kan ik voor jou ontwerpen?

Klanten die mij bellen zien vaak als een berg tegen het maken van een website op. Ze hebben het al een tijd in hun hoofd, voorbereidingen getroffen, soms zelf wat geprobeerd, maar het komt er niet van. Ze weten niet waar ze moeten beginnen.

Ik breng dan orde in de ogenschijnlijke chaos. Er komt een plan en op basis daarvan wordt er een website gerealiseerd. Het is mijn kracht dat ik realiseer wat jij in gedachten hebt. Dat geldt ook voor alle andere reclame en marketing uitingen waar jij mee worstelt. Uiteindelijk heb jij een eindproduct waar je mee verder kan.

Laat het me weten als je graag jouw website wil realiseren of iets anders voor jou kan ontwerpen. Stuur een mail naar info@studiozomereik.nl of bel 06-3720 1552 dan bekijken hoe ik voor jou kan realiseren wat je nodig hebt. 

In heb veel ervaring met online marketing en die kennis neem ik mee in mijn ontwerpen en eindproducten.

 

Studio Zomereik 9 contact
alice van den dool

Contact gegevens

Alice van den Dool
Telefoon of whatsapp 0637201552

Email:info@studiozomereik.nl
LinkedIn: linkedin.com/in/alicevdd

Kvk:  64029395
Btw:NL002112356B93
Bank: NL37 KNAB 0255 2457 18

Ook te vinden op grafischontwerp-info.nl

Zij zijn tevreden!

Verita’s Visit: “Alice denkt goed mee, werkt snel en ziet precies welke kleuren en welke stijl bij je bedrijf passen. Ik kijk nu al uit naar onze volgende samenwerking!”

Pascale van der Wiel: “Alice is sprankelend en enthousiast en zit vol goeie ideeën! Ik vond het heel prettig met haar samen te werken; ze denkt steeds met je mee en geeft goede adviezen terwijl ze tegelijk steeds afstemt op je eigen wensen. ”

Levensecht: “Naast dat ik heel blij ben met het eindresultaat was het ook erg prettig om met haar samen te werken. Ze is creatief, een fijne sparring-partner en zet door om goede oplossingen te vinden.”

Puur Gooisch: “Studio Zomereik heeft goed alle elementen verwerkt, en heel mooi in eenvoud zodat alles goed duidelijk naar voren komt zonder ruis, en dan in een heel mooie stijl. Heel erg tevreden!”