Websites

Wil je een website laten maken en heb je geen idee waar je moet beginnen? Geen nood. Er komt van alles op je af als je een nieuw bedrijf begint en ook online zichtbaar wilt zijn. Studio Zomereik neem je praktisch mee in de wereld van websites. Je krijgt antwoord op vragen als:

  • Ik wil een website laten maken, hoe begin ik?
  • Hoe gaat het laten bouwen van een website in zijn werk?
  • Hoe wordt de zoekoptimalisatie verwerkt (SEO)?
  • Kan ik de website zelf onderhouden of zit in aan een prijzig contract . (Wat betreft dat laatste: Nee!)
  • Wat kost een website?
  • Hoe kom ik aan goede teksten?
Studio Zomereik 9 Websites

Ik wil een website laten maken. Hoe begin ik?

Een website geeft antwoord op de vragen en problemen van jouw klant. Maar wie is jouw klant, heb je deze al goed in beeld? Zo ja dan kan je op de behoeften van jouw doelgroep gaan inspelen. Zo nee, dan ga je terug naar de tekentafel en bepaal je eerst wie jouw klanten zijn. Om het je gemakkelijk te maken, geef een beschrijving van de persoon die jouw product of dienst afneemt. In jargon heet dat een persona, maar maak het niet ingewikkelder dan het is. Je kan overigens meerdere doelgroepen hebben, beschrijf deze ook. Als je dat voor jezelf in beeld hebt, schakel je een webbouwer in. Je bent klaar voor een website!

Hoe wordt de zoekoptimalisatie in een website verwerkt (SEO)

Oftewel kan Google mijn website vinden? Websites van studio Zomereik zijn SEO vriendelijk. Bij de opmaak van de pagina’s en het bepalen van de inhoud wordt actuele kennis van zoekoptimalisatie meegenomen in het ontwerp. Indien je hier dieper op in wilt gaan, breng ik je in contact met een betrouwbare SEO specialist.

 

Kan ik de website na het bouwen zelf onderhouden en beheren?

Ja. Na het bouwen kan je zelf als beheerder jouw eigen website beheren. Je kan zelf aanpassingen doen, updates uitvoeren en nieuwe content toevoegen. Tijdens het bouwen kijk je mee en in de prijs van de website krijg je 2 uren gratis training gericht op het zelf beheren van de website. Mocht je daarna nog hulp nodig hebben dan kan je een strippenkaart aanschaffen en bepaal jij wanneer je hulp nodig hebt. 
Het doel van een website van studio Zomereik is dat je uiteindelijk alles zelf kan zodat de website echt ‘van jou’ wordt en je niet meer afhankelijk bent van de webbouwer.  Dus geen verborgen kosten of langlopende abonnementen. Jij bent in control en dat wil je als zelfstandig ondernemer.

Wat kost een website?

De grootte van de website is bepalend voor de uiteindelijke prijs van de website. Een website van 12 pagina’s vergt nu eenmaal meer tijd om te maken dan een website bestaande uit 4 pagina’s. Je hebt al snel 4 of 5 pagina’s nodig voor een website die interessant genoeg is om door Google gevonden te worden. Mensen vragen ook wel eens: Hoeveel uur duurt het om een website te bouwen? Alles is afhankelijk van de grootte van de site. En hoe beter alles voorbereid is, hoe minder revisies er nodig zijn en hoe sneller het gaat. 

Hoe kom ik aan goede teksten?

Je wilt dat de klant begrijpt wat jij aanbiedt. Heldere teksten zijn belangrijk. Ben je erg afhankelijk van klanten die jou online moeten vinden, dan zijn SEO teksten heel belangrijk. Dit alles bepaalt wie jij voor jouw teksten uitkiest. Doe je dat zelf of ga je in zee met een tekstschrijver. Studio Zomereik heeft een groot netwerk aan diverse tekst schrijvers. Een optie is ook om je eigen teksten te laten redigeren. 

Waarom een website laten bouwen door Studio Zomereik?

Op maakt gemaakte website

Hedendaags design, geschitk voor moblie en desktop

SEO vriendelijk

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Bijna 10 jaar ervaring

Een website die jouw klanten aanspreekt

Een website maken is altijd maatwerk. Elk bedrijf en elke dienst vraagt om een eigen aanpak en de juiste look en feel. Elke doelgroep van een website is weer anders. Ik heb daar een goed oog en oor voor. Ik begin bij de basis en vraag uit over wat je met de website wilt en wie jouw klanten zijn. Ondanks het maatwerk bied ik je duidelijkheid over de kosten. Dan weet je waar je aan toe bent. Kijk daarvoor bij tarieven. Heb je naast een website ook een logo en huisstijl nodig, neem dan contact op, ik wil je hiervoor graag een korting geven.  Alles in één keer scheelt veel tijd en overleg, daar pluk jij de vruchten van. Heb je vragen over het maken van een website? Kijk dan ook even bij de veel gestelde vragen

 

Een tevreden klant!

website ontwerp en realisatie

Helen de Jongh
Coach en trainer, EQuivalent Coaching en Advies

“Alice heeft de vormgeving van mijn website heeft verzorgd.Ze is een fijne gesprekspartner en op de hoogte van de
laatste ontwikkelingen op het gebied van websites bouwen.
Ze heeft goede ideeën om een website aantrekkelijk te maken voor de lezer.
Ik ben erg blij met het resultaat! ”

Werkwijze

Stap 1: Interesse voor een website

Laat mij weten, dat je geïnteresseerd bent in een website, dit kan telefonisch, via what’s app of de mail.

w

Stap 2: Bespreken van de wensen

We bespreken jouw wensen. Hiervoor maken we een afspraak. Ik stel gerichte vragen en krijg inzicht in de behoefte die er is. 

h

Stap 3: Offerte op maat

Jouw behoeften en wensen vertaal ik naar een website plan. Daaruit volgt passende offerte. 

Stap 4: We gaan aan de slag

Studio Zomereik start de website technisch op en gaat aan het werk, tussentijds kijk jij mee om feedback e geven maar om ook vertrouwd te raken met het systeem. Het resultaat is een goede website die past bij de klanten van jouw bedrijf. 

Voorbeelden websites

Veel gestelde vragen (FAQ)

 

Waar wordt de website mee gemaakt?

De website is een WordPress website. Word Press is een gratis content management systeem. Hierdoor kan je de website zelf daarna makkelijk beheren na oplevering. Daarnaast wordt de website gebouwd in een van de beste Word Press thema’s. Dit thema krijg je van studio Zomereik. (t.w.v. 200 euro) Dus je hoeft zelf geen licentie te kopen. 

Moet ik zelf WordPress installeren?

Nee, dat kan de webhost voor je doen en als dat niet zo is, doet studio Zomereik dat voor je.

Regelt studio Zomereik ook de webhosting?

Er zijn veel providers en iedereen heeft zijn of haar eigen voorkeur. Studio Zomereik kan hierin advies geven maar host geen websites. Je regelt bij de webhost een domeinnaam(bijvoorbeeld www.studiozomereik.nl) maar ook de webhosting.

Hoe lang duurt het maken van een website?

Een website maken kan in 2 weken helemaal geregeld zijn. Alles is afhankelijk van de content die er al is (tekst en beeld). Ik denk over beiden mee. Ook al heb je nog maar weinig tekst dan kan ik beginnen, je ziet dan al snel wat er nog meer nodig is. Kortom, het tempo bepaal jij.

Wat is SSL?

SSL zorgt voor een veilige verbinding, gegevens van de bezoekers van jouw website worden dan versleuteld (even heel simpel uitgelegd) dit moet je bij de web host wel even aan (laten) zetten. Jouw website krijgt dan zo’n slotje links naast jouw domeinnaam.

Zijn de prijzen exclusief btw?

Ja alle prijzen op de website zijn exclusief BTW.

Lees hier nog meer veel gestelde vragen.

 

Snel naar

Websites

Grafisch ontwerp

Klantervaringen

Privacy verklaring

Studio Zomereik houdt zich aan de algemene voorwaarden van de BNO (Bond voor Nederlandse Ontwerpers)

Contact gegevens

06 - 3720 1552

info@studiozomereik.nl

Margrijhof 36
2632 DE Nootdorp

Kvk: 64029395
Btw: NL002112356B93
Bank:NL37 KNAB 0255 2457 18

Over studio Zomereik

Studio Zomereik werkt vanuit de regio Den Haag en is een kei in het maken van krachtige websites en ontwerpen.

De websites vallen op omdat elk ontwerp uniek is en op maat gemaakt wordt. 

Websites van studio Zomereik zijn geloofwaardig en worden ze onthouden en dit versterkt jouw zichtbaarheid en vergroot jouw omzet. 

Precies wat jij nodig hebt.